CJV Week 2022

CJV Week 2022 brings the opportunity to engage in sharing best practices in teaching and learning languages at universities. The programme offered presentations, workshops and sharing sessions related to the topics of internationalization in teaching, soft skills development and CEFR related assessment.

28 Jan 2022

No description

Feedback from CJV Week 2022:

Velmi oceňuji a za přínosný a užitečný považuji příspěvek Evy Složilové k task-based testing v češtině jako cizím jazyce (ten neuvěřitelně hluboký vhled do celé řady věcí je obdivuhodný), dále příspěvek Blanky Pojslové ke korpusové lingvistice a kolegyně Ivy Oulehlové ze střediska Teiresiás.

(Three areas I enjoyed): Podcasting in a ESP classroom, Korpusová lingvistika - Pojslová i Pořízková, SPU a studium cizích jazyků na MU, milí kolegové, možnost setkání se s kolegy z jiných fakult.

(Three areas I enjoyed): Workshop on Escape Game by Katka Chudová, Student-created podcasts (Tuesday 11:0-12:15), and corpus linguistics by Katka Pořízková.

Elena's feedback session was fantastic from start to finish! That hybrid was offered was great. The wonderful organisation of everyone for the week of professional development.

Děkuji za organizaci Týdne! Líilo se mi: Příspěvek Hany Kuzdasové o výjezdech; Jazykový tandem na LF; Teiresiás; Internacionalizace obecně.

Zaujaly mě příspěvky o korpusové lingvistice, daly hodně podnětů. Taky bych chtěla zmínit příspěvek a workshop o specifikách studia cizího jazyka studenty s poruchami učení. Moc se mi líbila prezentace o volitelném předmětu Language Tandem. Organizace byla výborná, velice oceňuji ohled na ty, kdo se nemohl účastnit Týdne CJV prezenčně.

Velmi jsem ocenila, že Týden mohu sledovat, i když se nemohu fyzicky účastnit, ale i když se nejednalo o hybridní konferenci, ale v podstatě o "fly-on-the-wall" one, přináší to s sebou odpovědnost.


More articles

All articles

You are running an old browser version. We recommend updating your browser to its latest version.

More info